Post by inlabatdubo on Mar 15, 2022 20:07:48 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rocket Car Ball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rocket Car Ball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب برای طلای بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Rocket Car Ball 2022 version ▞▞▞
این برنامه بدی است که فکر میکنم نصبش کنم بد کار نمیکند چون وقتی یک بازی را نمیتوانم بچرخانم، وقتی مسابقه را دوباره راهاندازی میکنی یخ میزند و باید از آن خارج شده و برگردی، سپس وقتی دوباره روی افزودن آن کلیک میکنی آقای کار. بدترین برنامه تا به حال بوو من رتبه یک ستاره را نصب نکنید پشیمان خواهید شد
اصلا بدرد نمیخوره از به شما نصیحت
از روی EPIC GAME'S و از بازی راکت لیگ اسکی رفته و کاملا مشخص است
بازی خوبی
Rocket Car Ball Olahraga guph
𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐠𝐚𝐦𝐞 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐨، 𝐰𝐞 𝐜𝐚𝐧 𝐩𝐥𝐚𝐲 𝐭𝐨𝐠𝐞𝐭𝐡𝐞𝐫.. 𝐠𝐚𝐦𝐞 𝐢𝐬 𝐬𝐨 𝐧𝐢𝐜𝐞.𝐓𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐢𝐬 𝐧𝐨 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐨𝐥 𝐢𝐧 𝐚𝐢𝐫 .. 𝐟𝐢𝐱 𝐭𝐡𝐢𝐬𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦 ...
Rocket Car Ball ખેલ કૂદ dfj
Rocket Car Ball Sportsspill skq
بدک نیست
بازی خوبیه ولی سخته
یک بازی باید دانلود کنید. حالت های مختلف. آفلاین تا بتوانید بدون اتصال به اینترنت بازی کنید. توسعه دهندگان کار عالی هستند.😊😊👍
این بازی بسیار بد است. ربات ها خیلی بد بازی می کنند زیرا وقتی توپ را به دست می آورند از شما دور می شوند و در پایگاه شما به گل می رسند! این خیلی خیلی بد است!!!! این بازی بیمار است. بازی نکنید بچه ها این بازی خوب نیست.. بد است
کنترل ها نیاز به کمی کار دارند، تجربه بازی نه چندان روان
Fransız Öyrənmək Təhsil eba
این فقط یک کپی از Rocket League است.
بدترین بازی من اکیداً توصیه می کنم این بازی را انجام ندهید هم تیمی های شما آنقدر احمق هستند که فقط گل نمی زنند و به جای اینکه برای تیم مقابل گل می زنند لطفاً آن را دانلود نکنید لطفاً آن را دانلود نکنید.
این بازی بسیار جالب است و همچنین برای بچه ها سرگرم کننده است
این بازی شگفت انگیز است اما ... من به طور تصادفی بازی را حذف کردم و اکنون نمی توانم به حساب قبلی خود برگردم ، بنابراین می توانید یک گزینه ورود و ورود به سیستم اضافه کنید و لطفاً می توانید من را به حساب قدیمی خود برگردانید هم تیمی های من بودند 1 Mars 2 Martin Mars : آبی، کوچک و اولین کلاه را داشت. مارتین: آبی، بزرگ و اولین کلاه نام من مایکروویو بود و من شروع کننده بودم، اما من راکت برقی و محافظ برق را داشتم و قبیله من آبی و یک پسر Wight بود، بنابراین لطفاً وارد شوید و وارد شوید و وارد شوید.
با حال بود دانلود کنید
کیرم تو کوص و کون هر کی که میگه این برنامه بده منم یه ستاره کم دادم چون مراحلش کم بود.
کنترل ها همه جور به هم ریخته اند. اگر از من بپرسید بازی بسیار مزخرفی است
خوب است دیگ
بازی خیلی خیلی عالی عالی است
بهترین چیزها: 1. گیمپلی 2. گرافیک (بد نیست) 3. ماشینها چیزهای بد: 1. کنترلها (در حین بازی کار نمیکند) 2. فقط نقشههای انتخاب شده. 3. توانایی ماشین ها
این بازی به معنای واقعی کلمه مانند Rocket League است. اما باید گرافیک خود را اصلاح کنید تا مانند Rocket League اصلی تر به نظر برسد.
کنترل ضعیف فیزیک وحشتناک گرافیک بد و هوش مصنوعی مرده مغز وای بازی شگفت انگیز قطعا آن را توصیه می کنم
من یه بار اومدم توی بازی وقتی که وارد شدم دیدم هر چی که از بین رفتم کلا بازی اومد از اول برام
من این بازی را دوست دارم اما در آن تیم مقابل قدرت دایره را روی من انداخت و من از زمین افتادم.
این یک بازی بسیار خوب برای شادابی ذهن است. اگر گراز هستید این بازی را انجام دهید و لذت ببرید.
منیکستارهروندادمچونمرحلهکمداره
کیرم تو کص سازندش
بازی خیلی خوبیه .... اما فقط یه مشکل که دوربین به سمتی که توپ میره میچرخه .... اگه این مشکل رو حل کنن بهترین بازی سایز mb در پلی استور میشه . برای این مشکل من به آن 3 ستاره داده ام.
火箭球 - Rocket Car Ball 體育競技 hdtu
توپ بازی راکت ماشین
خوب است اما در حالت داستانی نمی توانید همه ستاره ها را بدست آورید زیرا آنها درخواست 5 کشتن می کنند اما مجموع ماشین ها فقط 3 است.
گرافیک وحشتناکی است و همچنین نیازی به آموزش ندارم آیا می توان دید چون تار هستم
نیاز به کار روی گیم پلی دارد.
محتوای خوب گیم پلی خوبی است، اما اگر چند زمین بازی اضافه کنید و گرافیک را کمی اصلاح کنید، بازی خوب خواهد بود ✌
بازی خیلی خوبیه گیم پلی شگفت انگیز، کنترل های صاف. بیش از حد سرگرم کننده. و گیم پلی جالب این بازی برتر شماره 1 است.
بازی Gode و حس خوب و تصاویری که ترسناک به نظر می رسند نظر شما را تغییر نده واقعا بازی خوبی است
دراصل دوستاره باید میدادم زیاد سرگرم کننده نیست 👍😔😀😀
این بهترین بازی تا به حال است حتی اگر نتوانید موشک واقعی را دریافت کنید، این دقیقاً شبیه آن است اما گرافیک متفاوت است
این آخرین انتخاب rl برای من در سال 2018 بود، بهترین بازی در واقع برای soccar، اما وقتی sideswipe آمد. مردم فکر می کنند ساختگی است، برخی نه. فقط برای گفتن این بازی سنگ است. آن را دانلود کنید
عالییی من این بازی رو پی اس فورم بازی کردم دوروزه پیش و الان پی اس من سوخته خیلی ناراحتم ولی الان این بازی رو گوشیم ریختم حال میکنم از بازی رو پی اس فور نمیشه ولی بازیش خیلی خوبه.
بازی عالیه هم فوتبال هم جنگ هم ماشین بازی حرف نداره من خیلی خوشم اومد😍😍😍🤩🤩🤩😘😘😘😘
تتثکسکب ووفگقککثکک
این بازی می تواند فشار خون شما را بالا ببرد که مدافع یا دروازه بان کاری انجام نمی دهد و توپ را به سمت گلزنی شما هدایت می کند. اقیانوس هم تیمی شما هم وحشتناک است. نادیده گرفتن آن، بازی دارای گرافیک و فن خوبی است.
من به کل چیزهای فلزی زنجیر سیخدار و زنگ زده علاقه ای ندارم، اما این چیزی شبیه لیگ موشک های موبایل است.
خوب است اما راهی برای بسیاری از اشکالات مانند موتورهای اسلو یا ماشین در حال رانندگی و گاهی اوقات وقتی میمیرم زاویه عجیبی به من می دهد و حتی به سختی می توانم ماشینم را کنترل کنم یا ببینم