Post by gadstabtheocietal on Feb 8, 2022 10:20:08 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash 2: Sonic Boom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash 2: Sonic Boom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצה נוספת לאסימונים ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash 2: Sonic Boom 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה הוא מאוד פנטסטי והגרפיקה שלו טובה יותר מ-Sonic dash תחילה והמשחק הזה מורכב מהרבה אתגרים. אני אוהב את זה
on
זה לא טוב. במשחק הראשון אתה צריך לאסוף טבעות כדי להגביר אבל במשחק הזה אתה צריך כדורים. באופן כללי זה לא משחק טוב
זה סופר משחק טוב
וואו איזה כייף.............
טוב, לא אשקר, אבל ראיתי יותר טוב מסגה. עדיין משחקים ב-Sonic Forces, ולמרבה הצער הם לא משתווים במיוחד. אין כמעט דמויות להשתמש בהן, אין יכולות וכלים כיפיים ומצטיינים, וזה פשוט אותו דבר שוב ושוב. ל-Sonic Forces יש מספר משימות, מפות ייחודיות וארבע תריסר דמויות. לעזאזל, לרוז' יש שלוש גרסאות (בבעלותי את כולן) באותה גרסאות. מרגישים שלמשחק הזה יש הרבה מקום לשיפור. בכל זאת שווה לנסות!
אני אוהב את המשחק אבל אני שונא את העובדה שהוא מתקלקל הרבה, לפעמים אני מאבד התקדמות או כוכבים
זה תלוי הרבה הרבה הרבה יותר אל תתקין את המשחק הזה זה משחק מבוזבז
המשחק הזה מקדם את אותן עסקאות מיקרו דורסניות שפוקדות את תעשיית משחקי הווידאו. זה בעצם ניהול מקדש עם סוניק. הייתי מקבל כמה פרסומות ביום כדי להרוויח עבור טבעות כוכב אדום אז הייתי משקיע זמן בפילוס אז כשבניתי לקנות אופי אבל פתאום המודעות הפכו לא זמינות. כל מודעת המשך היא הדגמה של 30 שלא ניתן לדלג עליה, וללא תשלום ייקח יותר מחודש אחד עבור הדמות הזולה ביותר שמשחקת בערך פי 4 שעות ביום. פשוט תמכור לי את המשחק בכמה ליש"ט.
סוניק בום 2 הוא משחק טוב מאוד
סאָניק דאַש 2 אַפּק שפּיל - Download Free גאַמעס
המשחק טוב בסדר אבל קשה להשלים משימה
SONIC BOOM. עולמות תלת מימד מרגשים חדשים,
משחק מדהים אין הרבה פגמים חוץ מהעובדה שיש מודעה כל 1-2 סיבובים שאתה משחק, דבר נוסף שאני ממליץ להוסיף הוא מירוץ מרובי משתתפים במקום רק לוח הישגים. בסך הכל המשחק הוא 10/10 ואני בהחלט ממליץ עליו לאנשים שאוהבים את סוניק.
Huawei P30 Pro - חפיצים
Sonic Dash 5 Sonic Boom, Minions Paradise ועוד - TabletZona
Sonic Boom. סוניק דאש 2: סוניק בום.
אני שונא את המשחק הזה אני צריך הרבה טבעות כוכב כדי לקבל את דמות הצל. זה צריך לשנות כדי לקנות דמויות עם טבעות כי הרבה אנשים שונאים את המשחק הזה כי הוא צריך הרבה טבעות כוכב אז עד טבעות היא הדרך היחידה לקנות דמויות לא טבעות אדומות אני אתן לו 5 כוכבים ואי אפשר להרוס 2500 מוקשים
אני אוהב את המשחק אבל הוא קופא ואז ד"ר רובוטניק או שאני צריך לומר שאגמן מסיר פצצות פלזמה אדומות ונפגעתי הוא קופא כל הזמן😑😑😑😑😠😡😈👿😈😠😈😈😡👿 😡😈👾😠😡😈👿👿😡👿👽😠😡😡😡😠😠😠😈👿👿👿😠😠😈👿👿😡😡😈👿👿😠😡😡😠😱😈👾😈👻😈👿😡😈👿😡😠👿😈 😈😡😡
אהההה אני אוהב את המשחק אבל עכשיו... הוא שבור. 🤔🤔 מעניין למה?? הרגע הסרתי את ההתקנה ואני מתקין בחזרה עכשיו
Incredible Monster City Battle Meteo znc
אני מוריד את SONIC DASH 2 SONIC BOOM אבל עדיין אני חושב שהוא טוב יותר מ-Sonic dash ואני מאמין שיש לו גרפיקה מטורפת! יכול להיות שיש לו Shadow ו-Knuckles מגניב יותר וקול מהיר יותר. Shadow, knuckles ו-sonic הם הדמויות האהובות עליי ב-Sonic dash. זהו אחד המשחקים הטובים ביותר ביקום כולו. ובבקשה עדכן את המשחק כי זה יהיה הרבה יותר מגניב לשחק ב-Sonic dash. אני חושב שזה משחק הגון.
ובכן, המשחק הזה טוב כשהוא במצב לא מקוון אבל כשהוא מקוון הוא מתחיל להיסדק. למה זה ככה
זה משחק נחמד 👍👌 אני נהנה לשחק בו עם החברים שלי
משחק טוב, אבל התצוגה שלך חסומה עם חלונות קופצים ותפאורה כך שאתה לא יכול לראות מה קורה הרבה פעמים
Sonic The Hedgehog 2 Classic איר קענען שפּילן אָנליין מיט אנדערע אַקוויינטאַנסיז צו שלאָגן די צייט אַטאַק מאָדע,
שיחקתי במשחק הזה לפני שנה אבל אני לא יכול להחזיר את ההתקדמות הקודמת שלי כי זה אומר שאתה לא יכול להיכנס מפייסבוק 😡😒😒😒
זה משחק ממש טוב אני מאוד אוהב אותו
זו אפליקציה ממש טובה אבל הבעיה היא שהחברים שלי מבקשים ללכת למסיבה וכשאני מצטרפת או מעיפה אותי החברים שלי שואלים למה אני עוזבת מקווה שזה ישתפר אבל זו אפליקציה טובה
נשאר יותר מדי במצב מקוון/לא מקוון. בבקשה סגה תקן את זה. אחרת המשחק נהדר
זה משחק די מעולה. הסיבה שבגללה שמתי 3 כוכבים היא כי יש יותר מדי פרסומות, אבל בסך הכל, זה משחק טוב. הייתי מציע לקחת את המודעות.😊
למה אומרים לי ש-Google + לא יכול להיכנס לפרופיל Google Games שלי, ולמה אני רואה 0/20 על ההישגים שלי כשבמשחק זה אומר לי שיש לי 14?.
תודה שהפכת את הטיול 😊 אוהב את המשחק הזה להצעה הטובה ביותר 😜 לשחק עם חברים כל כך התרגשתי 😃 לשחק אני אוהב אהבה ❤️ כל כך הרבה משחק הריצה הכי טוב 💝💝💝
Download Sonic 2 HD Demo 2.0, the long-awaited release of the freeware fan game. ... Sonic Dash 2: Sonic Boom - Apps on Google Play.