(iOS) Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds modificira veliko vzdržljivosti
Feb 8, 2022 9:41:34 GMT -6
Post by gadstabtheocietal on Feb 8, 2022 9:41:34 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modificira veliko vzdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds 2022 version ▞▞▞
Ne morem igrati igre za več igralcev, prosim, naj bo igra za več igralcev brezplačna za vedno. sobi sem dal oceno 2 zvezdici, vsi člani govorijo enako kot jaz
Všeč mi je bila igra, vendar moraš plačati za igranje z ljudmi, zato sem igri dal tri zvezdice in moram plačati tudi za večino zemljevidov
Lepa igra in lepe poteze
Ni delovalo, ko sem pritisnil na predvajanje, preprosto ni delovalo, temu nisem mogel dati več zvezdic, ker nisem mogel igrati.
NE DELUJE!!!! Mojemu sinu je bila ta igra všeč, zato sem kupil brezplačno preskusno različico. Vrnili smo se na igro in zdaj dobimo samo napako. Kliknemo igraj ali se prijavi in nič se ne zgodi. Zdaj imam jokajočega 4 letnika 🙄
Ta igra je super. Všeč mi je, izdelujete lahko tako kot Minecraft, imate to kul orožje, ki ga lahko uporabite. Tudi jaz ne maram igrati na spletu, vendar mi je ideja te igre zelo všeč in nima nobenih oglasov, ki bi jih lahko rekel Všeč mi je ta igra s petimi zvezdicami za vas😊
Ali lahko naredite več igralcev brezplačno, da se lahko igram s prijatelji, prosim
Za zemljevid sem plačal 6,99, vendar ga ne morem plačati. Prosimo, vrnite denar ali odprite zemljevid
Všeč mi je ta igra, vendar želim igrati vse zemljevide, vendar potrebujejo denar
Sovražim to igro ... njene laži, piše, da je igra brez povezave, vendar je na spletu, in vklopim svoj wifi, pravi, preverite svojo internetno povezavo, vendar že vklopim svoj wifi in ne morem igrati ... in vedno zaostaja in nazadnje popravi graphics.pls.thx
Všeč mi je, vendar moram uporabiti pravi denar za več igralcev in to ni lepo
Zelo dobro je za prijatelja ali koga drugega, ki ga igra. Všeč mi je, da lahko letiš in gradiš
Precej dobra igra, vendar ni najboljša igra, ki jo je kdajkoli obstajalo za veliko oglasov/oglasov. In včasih se popolnoma ustavi, zato priporočam, da jo dobite, vendar če imate rally girly, to ni igra za vas.
Ta igra mi je zelo všeč, toda včeraj sem igral to igro in si ustvaril novo hišo. In danes je vse že izginilo in zelo sem jezen, tako da te igre ne bom več igral!
Ta igra je tako neumna, da veste zakaj je to zato, ker ne morete povabiti svojih prijateljev, da se igrajo, vendar je v redu
Všeč mi je ta igra, toda vse, kar hočem, je, kot ko imaš 2 igralca, kot hočem 2 igralca, ampak želim, da je brezplačna in želim si kot eno kot kot kot postelja, kot ko je noč, lahko spiš in tudi Želim si kot hrano, da lahko jem, kot sem v resničnem življenju, in želim si tudi nekaj fantov in deklet
Ko downdding ne pride, zato ne nameščajte ir😠😎😎
morate plačati za več igralcev in to ni peskovnik
Ali lahko PROSIM dodate gumb, KAKO SE TELEPORTIRIM NA NJIH ZEMLJEVID IN POTREBUJEM ZEMLJEVID KODE ZA SEM ALI V 2 DNEH BOM 1 ZVEZDICO
Želim si, da bi bila 0 zvezdica, v redu, zato sem bil jezen, ko sem bil star šest let, zdaj pa imam 7, želel sem iti v svet, vendar me ni pustil v nobenem od svetov in če se to ponovi, bom povedal vsi moji prijatelji, da ne namestijo te igre
Wild Dinosaur Hunting Clash.io Sarguzasht yyc
Naložite Blockman Go 2.11.2 APK iz Blockman GO Studio razvijalec za Android telefone in tablet. ... Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds APK
Kontrole so pretežke, moški lahko celo postavi blok in zamrzne, ko poskušam leteti, pa tudi liki so predragi in ko preideš v offline, nikoli ne dobiš kovancev samo na večplastnem
Ne moremo iti na noben zemljevid, ki ga želimo. Gremo lahko samo na določene zemljevide. Torej dajem 1 zvezdico. Ampak grafika je dobra
Nalaganje zaslona traja večno, čakal sem eno uro, prosim, popravite.
Brez prijateljev se je igrati s prijatelji in potrebuje denar, mladi igralci pa starši varčujejo za hrano in ne za igre
Svet volje do užaljenja
Ko sem se prvič odločil namestiti igro, so bile ocene te igre nizke in niso bile res dobre. Zato mi je bilo vseeno in sem jih ignoriral. Ko sem torej kliknil na igro ALI prijava, so se gumbi dobesedno zablesteli, ko prenesete igro. GLICHED!!! Oprosti, ampak tej igri moram dati eno zvezdico. Imej lep dan.
Všeč mi je ta igra, vendar mislim, da bi morali dodati še kakšen blok
Veš zakaj dam 1 zvezdico? Ker slika niti ni resnična, meni je bilo zabavno, a ne. To je dolgočasno, prosim, odpravite te težave in ne prikazujte ponarejene slike! Ti čudak!
Vsa zemljišča, razen enega za enega igralca, stanejo denar
Živjo! To igro sem sploh igral, problem pa je v tem, da bi rad igral zemljevid cyberpunk. Toda za to morate imeti članstvo, ampak ... Zakaj? Nima smisla. In nisem velik oboževalec minecraft ripoffov, vendar mi je ta igra še vedno všeč. Nadaljujte z delom!
Igra mi je všeč ampak če daš strežnike bo najboljša. In na spletu, da se lahko spoprijateljimo in igramo na spletu. Potrebuje tudi nekaj novih blokov.
Dobro je, vendar veste, da to ne pomeni ničesar, kar morate plačati samo za več igralcev in tudi če ne veste, kako narediti igro pozabiti vse, potem ne postavljajte stvari za prijavo v nastavitve, kot je, ko se odjavim, potem ponastavi igro zato sem mislil, da bom moral ponovno zgraditi svoje hiše, a ko sem videl, da je varno, sem potem vedel, da si naredil tako, kot da igra ne pozabi, da dejansko vse počisti, medtem ko pozna vse trdo delo in ta stvar te naredi videti kot idiot
Dobro, toda če želite iti na naslednjo stopnjo, poskusite Minecraft, obstaja množica hakov za brezplačen prenos in nova posodobitev za nether je najboljša. Izzivam vas, da pojdite v način preživetja in preživite 400 dni Minecrafta
Ta aplikacija mi je bila všeč, vendar sem jo danes igral in ni delovala.... tako da, da, ta aplikacija mi je všeč, ampak... ni delovala ok...... oprosti, zakaj sem ji dal 3.. adijo lep dan!!! 😁🤔😑
sovražim jo, ker v tej igri ni pohištva in v tej igri se ne vidimo. Želim si kamero tretje osebe👿👿👿👿Nočem reči, da je to slaba igra, vendar morate dodati pohištvo in kamero tretje osebe, če ne razumeš, kaj govorim, zato me lahko vprašaš, hvala😉
Če bi lahko, bi mu dal 0 zvezdic 😤😠 Neprestano sem pritiskal na predvajanje in nič se ni zgodilo, da bi se iztrgal
Odlična igra, odlična potem Minecraft. V tej igri zgradim plavajočo hišo, vsi bi morali preizkusiti to aplikacijo, mislite, igra je odlična
Resnično prepustnica za več igralcev, kaj je naslednje, kar morate plačati za igranje igre, potem pa se v igri za več igralcev veliko odklopi, ta igra je izigrana
Svoji hčerki sem kupil piratski zemljevid in ga nisem prejel, sem ga poslal po e-pošti, tako da upam, da bodo to rešili, saj se mi zdi, da sem plačal 6,99 £ in ga ne prejemam, precej moteče
Sovražim to igro. Kot nekaj let sem namestil to igro. In izkazalo se je dobro. Potem sem našel drugo igro, potem sem to igro izbrisal... In zdaj je ne morem namestiti... Uf, tej igri bom dal eno zvezdico.. Jezi me.. Kar naprej se trudim in se trudim. ne delam...
Dobro ampak.. skoraj vse je treba plačati
Živjo, ta igra je zelo, zelo odlična. Je super zgradba, a če ji dodate še domačo napravo, bo še bolje, če lahko naredite nekaj, kar lahko počnete v mestu in na vasi, in ..... res, če zmorete nekaj, kar Ko je ena faza končana, se hitro spomnite naslednje. Hvala za vašo igro in razvijalca.
Njegov neverjetni bog uči otroke, kako narediti te neverjetne stvari, ampak zakaj je samo solo brezplačen, želim si, da bi bila vsa igra brezplačna
Kontrole so bile slabe mogoče, če dobim andrioda s tipkovnico in miško, kjer lahko pritisnem bi d, bom spet dobil
Res sovražim to igro, ker če igram to igro, se ljudje lahko premikajo
Všeč mi je ta igra, ki jo lahko izdelamo, gradimo in raziskujemo. Lastnik tega Boga. Obožujem to igro in liki so tako srčkani.
Ta igra je kul, toda kako igrati zvezdniško igro?
Ni slabo, ampak ko se prijavim, dobim nekaj zamika
Iskreno, temu dajem oceno 1,5, ker je zelo zabavna igra, toda pred kratkim med igranjem sem v igri odkril ljubkega čokoladnega psa labradorca.. Potem pa me je isti pes začel spremljati povsod, najprej sem bil kot ok, to je luštno, potem pa, dobesedno pes izskočil od nikoder in me začel spremljati povsod. Stekel sem skozi vrata in potem sem pomislil, da je heker!? Je bilo... kričal sem in tudi zaslon... opozorilo ne igraj, lahko je nevarno. To Crafty Lands: Popravite to težavo, prosim! Heker!